Cd-presentatie te Nunspeet

Cd-presentatie te Nunspeet.
Nieuwe cd: ‘Stort Uw zegen over ons’.

Nunspeet, 11 maart 2006. In de goed gevulde Gereformeerde kerk geeft het mannenkoor ,,Urker Zangers” een presentatieconcert van de nieuw uitgebrachte cd ‘Stort Uw zegen over ons’. Deze avond zingen we in samenwerking met de welbekende Hannes Minnaar op piano en orgel en “Duo Friends” op panfluit en viool. Zij nemen ook gezamenlijk de begeleiding van het koor voor hun rekening. De opbrengst van dit concert is voor de ‘Stichting Shaare Zedek’. In het eerste blok liederen, blijkt dat er tussen het mannenkoor en dirigent een goed contact is, wat ervoor zorgt dat er goed en mooi gezongen wordt. Direct in het begin al pittige zangstukken met ‘The Gospeltrain’ en het ‘Hallelujah Chorus’, maar de ,,Urker Zangers” zingen het vol verve.

(foto: Duo Friends)

Na een intermezzo van “Duo Friends”, dat een prachtig muziekwerk ten gehore brengt, is het weer de beurt aan het mannenkoor met o.a. ‘Ecce quomodo moritur’ en ‘Down in the River’. Bij het laatste blok liederen is het ‘Tiritomba’ en ‘Battle Hymn of the Republic’ dat de handen op elkaar brengt. Het is een goede presentatie geworden van de nieuwste cd van de ,,Urker Zangers”, waarbij fris, mooi en ook uitbundig werd gezongen. De cd wordt dan ook van harte bij u aanbevolen.

Volgende optreden is een Oranjeconcert in Dordrecht.