Cd-opname Stort Uw zegen over ons

Cd-opname 2005.
In Tollebeek en Bolsward. 

Alweer een nieuwe cd? Ja zeker! Het mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk heeft gemeend een cd op de markt te moeten brengen met een rijke verscheidenheid aan liederen. Van gospel tot klassiek. Voor de zangers is het dan ook een druk weekeinde geworden. Eerst vrijdagavond 14 oktober in Tollebeek in het Protestants Kerkcentrum. Hier hebben we de negrospirituals opgenomen. De overige werken hebben we de daaropvolgende zaterdag in de Martinikerk te Bolsward opgenomen. 

Voor velen is het een korte nacht geweest. Het is vrijdagavond vrij laat geworden en toch staan de zangers de volgende zaterdagmorgen 15 oktober al weer vroeg in Bolsward. Maar desondanks is er veel mooie muziek in die beide dagen op de band gezet. En een rijke verscheidenheid. Geestelijke liederen, maar ook ‘Tiritomba’, ‘Battle Hymn of the Republic’ en vele gospelliederen. Ook het ‘Hallelujah Chorus’ van G.F. Händel staat er op, zoals dat dan wordt gezegd. Na een druk weekeinde zijn de zangers en andere medewerkers vermoeid maar voldaan naar huis teruggekeerd. De cd heeft als titel meegekregen “Stort Uw Zegen over ons” en is via onze site te bestellen
Lees ook het verslag van ons presentatieconcert in Nunspeet. 

Maar eerst gaan we zingen in Surhuisterveen.