Concert te Goes

Concert te Goes.
Met het Chr. Gem. Eilandenkoor.

Op zaterdag 24 september 2005 vertrokken de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk, met de bus richting Goes om daar samen met het Chr. Gem. Eilandenkoor een koorconcert te geven. Na een korte tussenstop vervolgden we, genietend van belegde broodjes en frisdrank, onze weg en arriveerden om ongeveer 18:00 uur te Goes in de geweldige Maria Magdalenakerk. De zangers moesten meteen aantreden om een paar nummers in te zingen. Na het inzingen werden we namens Woord & Daad voorzien van koffie met broodjes, aan de verzorging kon het niet meer liggen deze avond.

De ,,Urker Zangers” mochten het spits afbijten met het zingen van ‘O Bone Jesu’ gevolgd door ‘Heer ik geef m’aan u volkomen’ en ‘Als de dag van recht en wond’ren’. Het werd een afwisselende avond, met zang van de twee koren en samenzang. We hebben mogen genieten van een geweldige avond. Hannes Minnaar heeft de zangers deze avond weer op sublieme wijze voorzien van hoogstaande begeleiding. Op de terugweg kwam menig zanger tot de conclusie dat onder begeleiding van Hannes een stuk nooit twee keer hetzelfde klinkt.