Concertprogramma 2003

Op het jubileumprogram 2003.
Nieuwe concerten opgenomen in de agenda.
De komende tijd staan er drie concerten op het program, en tweemaal een medewerking aan bijzondere diensten; een ziekenhuisdienst en aan een kerkdienst. Het begint op Koninginnedag in Rotterdam waar wij meewerken aan een Oranjeconcert, dan zijn we 10 mei in Tholen en zijn we woensdag 27 augustus te beluisteren in de Grote- of Lebuineskerk te Deventer. Dit concert wordt door STH Records georganiseerd en zal in het teken staan van samenzang, afgewisseld met koorzang van de ,,Urker Zangers”. De begeleiding op het grote Holtgräve-orgel is dan in handen van Marco den Toom. Deze jonge musicus uit Hilversum mag gezien worden als een grote belofte voor de toekomst. Tijdens ons kerstconcert op 13 december in Wolvega zal Marco ons ook begeleiden.

Op zaterdag 13 maart 2004 staat er ook alweer een concert in de Eusebiuskerk te Arnhem genoteerd. Hieraan zal ook Klaas Jan Mulder zijn medewerking zal verlenen.