Nieuwsbrief december 2001

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2002.
Optreden van Lammy van Urk-Post en ‘Twinkle’.

Op vrijdag 4 januari 2002 organiseert mannenkoor ,,Urker Zangers” een nieuwjaarsreceptie. Aanvang 19.30 uur in Zalencentrum ‘Irene’ (Wijk 8) te Urk. Iedereen die de zangers zijn of haar nieuwjaarswensen wil overbrengen is tot 20.30 uur van harte welkom. Vanaf 20.30 uur begint voor de leden van het mannenkoor en hun partners een Nieuwjaarsbuffet. Dit is een buffet met een avondvullend programma verzorgd door onze activiteitencommissie. Zij hebben voor deze avond de medewerking toegezegd gekregen van Lammy van Urk-Post, dochter van koorlid Albert Post en zus van koorlid Kees. Zij treedt dan op met haar vaste begeleidingsensemble, en onder de naam ‘Twinkle’ verzorgt dit gezelschap jaarlijks vele optredens. Zij staan garant voor een veelzijdig repertoire, en ook eigen nummers ontbreken niet. Lammy zingt ook regelmatig in het Urker dialect, vaak schitterende teksten van haar man Klaas van Urk. De ,,Urker Zangers” kijken uit naar deze muzikale start van het nieuwe jaar.

Namens mannenkoor ,,Urker Zangers” wensen wij u gezegende kerstdagen en een gezond, muzikaal en zangrijk 2002.