Mannenkoor Urker Zangers Ouverture 2002

De ouverture van 2002.
Concert in Ommen; weerzien met oud-dirigent Roelof Elsinga.

Middels een Nieuwjaarsbuffet zijn de ,,Urker Zangers” weer met volle moed begonnen aan het nieuwe jaar. De ouverture van dit nieuwe jaar is een concert te Ommen, op zaterdag 16 februari 2002. Samen met de zangers van Gereformeerd Mannenkoor “IJsselmond” zullen we deze aanstaande avond een concert verzorgen. Dit mannenkoor staat onder leiding van onze oud-dirigent Roelof Elsinga. De ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk kijken dan ook erg uit naar deze aanstaande samenwerking. Het repertoire zal in het teken staan van de twee laatst uitgekomen cd’s van de beide mannenkorenkoren. Het is vanzelfsprekend dat deze cd’s deze avond na het concert volop verkrijgbaar zullen zijn.

Ook is het definitief geworden dat het mannenkoor ,,Urker Zangers”, in gezelschap van hun vrouwen, in september 2002 een trip naar Limburg gaan maken. Natuurlijk zal er in Limburg ook opgetreden worden. Bezoek dit jaar regelmatig onze website, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten van, en de ontwikkeling bij mannenkoor ,,Urker Zangers”.