Nieuwsbrief november 2001

De activiteitencommissie van mannenkoor ,,Urker Zangers”.
Oliebollenverkoop o.a. voor een reis in 2002.

Een belangrijk onderdeel van onze vereniging is de activiteitencommissie. In deze commissie zitten naast enkele koorleden ook enkele vrouwen van de leden. Zij zijn al geruime tijd aan het sparen voor een reisje met onze gehele vereniging. Om dit mogelijk te maken organiseren zij diverse activiteiten. Deze maand hebben zij aan het bestuur een plan voor gelegd om circa september/oktober 2002 een reis naar Limburg te maken. Het bestuur heeft dit plan van harte begroet en aangemoedigd. De zangers willen in oktober 2002 een week in de buurt van Valkenburg neerstrijken. Voor de invulling van deze week wordt er nauw samengewerkt met de Valkenburgse protestantse kerken. Ook staat er een concert in een van die kerken op het programma. Zodra er meer bijzonderheden over deze trip te vermelden zijn zullen die op deze website vermeld worden.

De activiteitencommissie bakt op 29 december 2001 vanaf 9.00 uur de gehele dag (totdat het beslag op is . . .) de overheerlijke “Urker Zangers Oliebollen” op Klifkade 1 te Urk. De meer dan uitstekende smaak van deze oliebollen is tot ver buiten Urk bekend. Wees er op tijd bij, om er een paar te pakken te krijgen!

Ook hebben wij voor de maand december nog een cadeautip: de cd “Kerstfeest met de Urker Zangers” is tot 24 december op onze cd pagina te bestellen voor slechts ƒ 25,00. Hiervoor geldt: op = op!!