Nieuwsbrief augustus 2001.

Nieuwe cd bijna klaar.
Repetities gaan weer van start.

Binnenkort verkrijgbaar:

De nieuwe cd “Als ik Hem maar kenne . . .” van mannenkoor ,,Urker Zangers” is bijna klaar. STH Records is druk bezig om de werkzaamheden aan deze cd af te ronden. Daarna start STH een landelijke reclameactie. De ‘release’ datum is 15 september 2001 en op 28 september vindt de officiële presentatie plaats tijdens een concert in de Bethelkerk te Urk. Johan Bredewout (vleugel) en Jaap Joh. Kramer (orgel) hieraan meewerken. Vanaf de tweede zondag in september kunt u op de lokale omroepen van Urk FM en radio NOP al nummers van deze nieuwe cd te beluisteren zijn.

Het koor start zelf vanaf 15 september met (voor)verkoop van de cd. Volgens diegenen die er al iets van beluisterd hebben, is het resultaat echt schitterend. Voor de bezoekers van onze site is het nu al mogelijk om een exemplaar te bestellen voor een speciale introductie prijs van ƒ 30,00. Na de 15e september kost de cd ƒ 35,00. Winkelprijs is ƒ 39,95. Dus sla voor de 15de uw slag. U kunt bestellen via de cd-shop.

Binnenkort weer van start:
De eerste zaterdag van september start het koor zijn wekelijkse repetities weer. De leden worden hierbij van harte uitgenodigd om hun plaats weer in te nemen. Nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd om zich als lid aan te melden. Ook mag u rustig eerst eens luisteren als u dat liever doet. Graag tot ziens!