Emmeloord - Eindejaarsconcert

Datum:
Plaats:
Locatie:
Entree: 

29-12-2018
Emmeloord
Theater 't Voorhuys
€ 18,50
Op zaterdagavond 29 december 2018 geeft mannenkoor ,,Urker Zangers” weer een sfeervol Eindejaarsconcert in theater 't Voorhuys te Emmeloord. Aan het begin van het jaar 2018 mocht het mannenkoor een groots jubileumconcert geven ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum en met dit slotconcert wil het koor hun jubeljaar nog eens feestelijk uitluiden met een boeiend en levendig avondvullend programma, dat hoofdzakelijk zal bestaan uit negrospirituals en gospels.

Afsluiting van het feestjaar van het 50-jarig jubileum.

In hun jubileumjaar zijn de zangers tijdens een aantal concerten begeleid door het trio van Jan Willem van Delft. Dit drietal is altijd gepassioneerd op zoek naar een muzikaal avontuur. Het plezier swingt ervan af en dat komt binnen! Naast pianist Jan Willem van Delft, bespeelt Mark Dekkers de contrabas en Jeroen Vrolijk de drums.

Om de feestelijke gospelavond helemaal compleet te maken komt de bekende Nederlandse musicus André Bijleveld, bekend van o.a. de Ronduit Praiseband en de Gospel Boulevard (daarmee dus gospelartiest bij uitstek) het hammondorgel bespelen. Last but not least; dit jaar ontmoette het koor, tijdens een concert in het Groningse Mussel, de nog maar 17-jarige mezzosopraan Lieneke van Eijkelenburg. Dit zangtalent beschikt over een glaszuivere engelenstem. Haar optreden bij en met de Urker Zangers was zo prachtig, dat de mannen dit ook graag nog eens willen laten horen in ‘t Voorhuys! Onder de bezielende leiding van dirigent Jacob Schenk wordt het een heerlijke muzikale avond die u uiteraard niet mag missen!

1. Reserveren: bij koorlid Mathijs Merkelijn via mail

2. Reserveren: bij Theater 't Voorhuys
Aanvang: 20:15 uur