Start repetities zangseizoen 2021-2022

Het nieuwe zangseizoen van mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk start op dinsdag 24 augustus 2021 om 19.30 uur, in onze vertrouwde repetitieruimte aan de Vormtweg (nummer 7D) te Urk. Na de vakantie richt het koor zich weer op het inmiddels traditionele Eindejaarsconcert, dat in december weer wordt georganiseerd in theater ’t Voorhuys te Emmeloord. Al met al voldoende aanknopingspunten voor weer een zangrijke en plezierige muzikale periode!

Voel je welkom en zing mee!

We durven wel te stellen dat een repetitie van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een gevarieerd en avondvullend programma genoemd mag worden. Geïnteresseerd? Voel je welkom! Belangstellende nieuwe leden, zangers van Urk en omstreken, worden elke dinsdag weer van harte uitgenodigd op de repetitie van ons koor. Schroom niet, zing gezellig en uit volle borst met ons mee! Van harte uitgenodigd, iedere dinsdagavond vanaf 19:30 uur in ons repetitielokaal.

Graag tot ziens, maar vooral: tot horens! Locatie: Repetitiegebouw Eiland Urk – Vormtweg 7D – Urk