Reis naar Wales – Dag 5

’s Zondagsmorgens was het koor te gast in de St. John the Baptist Church in het centrum van Cardiff en mocht ook een aantal psalmen en liederen ten gehore brengen. Het werd een bijzondere dienst en we mochten ons ook ver van huis verbonden weten in het lichaam en bloed van Jezus Christus.

Na een heerlijke maaltijd was er ’s middags gelegenheid tot ontspanning. Verschillende koorleden gingen op een knippien. Anderen kozen voor een heerlijke wandeling door het prachtige stadspark van Cardiff

’s Avonds sloot het koor de concerttour af met een herdenkingsconcert in het historische Parc and Dare Theater in Treorchy, Rhonda Valley, hoog in de bergen, wederom met the Band of the Royal Welsh, en was er tevens een Service of Remembrance met alle plechtigheden. Het koor, dirigent en begeleider werden hartelijk bedankt voor hun medewerking aan deze reeks concerten en kregen de uitnodiging mee om nog een keer terug te komen.