Concertreis naar Wales

Woensdag 1 november 2017 reist het mannenkoor ,,Urker Zangers” naar Wales (Cardiff) om mee te werken aan een drietal concerten tijdens het Festival of Remembrance, de herdenking van de slachtoffers van de eerste wereldoorlog, die in Groot-Brittannië nog altijd op zeer indrukwekkende wijze herdacht worden. Het Urker mannenkoor is zeer vereerd om als buitenlands koor uitgenodigd te zijn om bij deze herdenkingen mee te zingen. Uiteraard zal de reis in het teken staan van de concerten, maar ook is er tijd voor saamhorigheid en uitstapjes in Cardiff en omgeving. In grote lijnen het programma van deze koorreis:

Donderdag 2-11: bezoeken we de repetitie van het Cardiff Arms Park Male Choir

Vrijdag 3-11: bezoeken we het Welsh Museum en in de avond geeft het koor het eerste concert in de serie van drie betreffende Festival of Remembrance; in Ferndale Memorial Hall, samen met het Morlais Male Choir.

Zaterdag 4-11: uiteraard een uitstapje in Cardiff, in de middag een repetitie en in de avond en in de avond geeft het koor het tweede concert in de serie van drie betreffende Festival of Remembrance, nu met gezamenlijke koren in de St. David’s Hall

Zondag 5-11: bezoekt het mannenkoor de morgendienst in de Llandaff Cathedral, waar het koor enkele liederen ten gehore zal brengen. In de middag vertrekt het koor naar Rhondda Valley en het Parc and Dare Theatre waar het koor hun derde en laatste concert zal geven ter ere van het Festival of Remembrance.

Maandag 6-11 : vertrek, reist het mannenkoor terug naar Urk.