Medewerking Zangavond te Heerhugowaard

Op zondag 5 maart 2017 mochten de Urker zangers hun medewerking verlenen aan een interkerkelijke zangavond in de Dionysiuskerk in Heerhugowaard. Samen met muzikale vrienden Dub de Vries (orgel), Arie Horst (piano), Alfred de Jong (trompet), sopraan Annika Floris- Glimmerveen en bariton Ronald Willemsen, mochten we andermaal aan deze jaarlijkse zangavond meewerken. Zo tegen de klok van vijven vertrokken met een aantal auto’s vanaf de haven van Urk, ondergetekende met de pas ingereden auto van de voorzitter. De auto in kwestie kreeg zijn eerste lange rit voor de boeg, naar de overkant, zogezegd. Eenmaal aangekomen werden we warm onthaald met minstens twee bakken koffie en, volgens onze diepe bas Douwe, lekkere “natte cake”.

Omdat we nu en immermeer mogen zingen van onze opgestan