Zingen voor Israël in Emmeloord

Christenen voor Israël in De Hoeksteen Emmeloord
Zangavond met koor-, solo- en samenzang 

Mannenkoor ,,Urker Zangers” onder leiding van Jacob Schenk was zaterdag 8 maart 2014 te gast bij een koor en samenzangavond “Zingen voor Israël”, georganiseerd door de Stichting Christenen voor Israël, in de Chr. Gereformeerde kerk “De Hoeksteen” te Emmeloord.

Muzikale medewerking werd verleend door het Chr. Gemengd Koor “Canticum” uit Emmeloord onder leiding van Martine van Atten en Karen Rijnders begeleidde dit koor op de piano. Solistische medewerking werd verleent door Paulina Zoetebier. Zij werd begeleid door Pieter Dekker. De organist Anne Kroeze begeleidde het mannenkoor en de samenzang, want naast koorzang was er ook veel samenzang. De heer Harry Kamphuis opende de avond en ds. H. Poot deed een korte meditatie.