Reserveer nu voor ons concert te Heiloo

Concert met Mannenkoor Urker Zangers in Heiloo. 
Met Dub de Vries, Arie Horst i.s.m. violiste Sandra Strausa en sopraan Karin ten Cate. Zaterdagavond 21 mei 2011 verzorgt mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een gevarieerd concert met een prachtig muzikaal programma in de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg te Heiloo. Als speciale gasten zijn uitgenodigd de bekende Letse violiste Sandra Strausa en de bekende sopraan Karin ten Cate. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Arie Horst en organist Dub de Vries. Het concert begint om 20.00 uur. 

De Letse violiste Sandra Strausa. 
Violiste Sandra Strausa speelde in de jaren ’80 als violiste in het Lets Staats Filharmonisch Orkest. Ze kwam in 2001 vanuit (Riga) Letland naar Nederland en speelt sindsdien in vele bekende Nederlandse orkesten, waaronder het bekende Metropole Orkest en L’Orchestra Particolare, het orkest van het bekende televisieprogramma ‘Una Voce Particolare’. Vanaf 2008 is Sandra concertmeester van het orkest bij de musical The Sound of Music. Ook werkt zij veel samen met de bekende zangeres Trijntje Oosterhuis. 

Veelzijdig sopraan Karin ten Cate. 
Sopraan Karin ten Cate wordt vanaf het allereerste begin van haar loopbaan al regelmatig in het buitenland gevraagd. Zo zong ze in Praag en Madrid maar ook in het Amsterdams Concertgebouw de soli van Bach’s Matthäus Passion en het Stabat Mater van Pergolesi. Sinds 2007 maakt zij jaarlijks tournees door Noorwegen. Vanaf 2008 zingt zij de vrouwelijke hoofdrol in Ça Ira, de opera van Pink Floyd coryfee Roger Waters, met als tegenspeler Ernst Daniël Smid. In september 2010 zong ze in Montreux ‘Barcelona’, uit de gelijknamige Rockopera van Freddy Mercury. Onlangs zong ze voor Koningin Beatrix. 

Klavierartiesten Arie Horst en Dub de Vries. 
Oud-Urker Dub de Vries kreeg als organist grote bekendheid met zijn ensemble ‘Sonore’, waarin hij samen met pianist en goede vriend Arie Horst optreedt met vele klinkende namen, zoals Liselotte Rokyta op panfluit, Anja van der Maten op hobo en de violist Martin de Deugd en vele anderen. Ook maakte het ensemble veel concertreizen, o.a. naar Zuid-Afrika Van dit ensemble zijn al 59 cd’s uitgebracht, waarvan één zelfs de gouden status bereikte! Beide klavierartiesten zullen deze avond de begeleiding verzorgen. Kaartverkoop voor het concert in Heiloo, zaterdag 21 mei 2011. De entree voor dit concert met deze veelzijdige artiesten bedraagt € 10. Kaarten kunnen telefonisch worden besteld via: 072 – 533 2703 en 072 – 532 3241. Kaartverkoop vindt ook plaats op donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de Ter Coulsterkerk Holleweg 111 in Heiloo, en voor aanvang van het concert.