Bundel bladmuziek van Jacob Schenk

‘Zingen op de Levensweg’.
Bundel bladmuziek van Jacob Schenk.

Bij uitgeverij Proza Musica verscheen van de hand van Jacob Schenk de bundel ‘Zingen op de Levensweg’ met drie liederen (bladmuziek) voor mannenkoor. Uiteraard nummers die op het repertoire staan van de ,,Urker Zangers”.

Het betreft: 

► Psalm 133 voor mannenkoor en orgel. Elk couplet heeft een afzonderlijke zetting. Koorzetting is afzonderlijk leverbaar. Opgenomen op “Als ik Hem maar kenne” , de eerste cd van de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk. 
►”’t Zij vreugde mijn deel is” voor mannenkoor a capella. Is ook met Engelse tekst leverbaar.
►”Voor alle heil’gen in de heerlijkheid.” Een bewerking voor mannenkoor en brassband of orgel. Is als koorpartij beschikbaar en brassbandpartijen. De beide laatste nummers gingen in première bij de ,,Urker Zangers”,  tijdens Zang op hemelvaart 2007 te Urk en verschijnen op hun jubileum cd ter ere van het 40 jarig bestaan van het mannenkoor.

Bovengenoemde uitgaven zijn ook los verkrijgbaar.
Zie ook : www.prozamusica.nl