www.kom.dienst te Grijpskerk

Medewerking bij www.kom.dienst te Grijpskerk.
Meezingen in een Evangelisatiedienst. 

Zondagavond, 9 oktober 2005, is een deel van de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk te vinden in de Gereformeerde Kerk van Grijpskerk. Ze verleenden (alweer voor de tweede maal in succesie) medewerking aan een ‘www.kom.dienst’, wat betekent Welkom, Warmte, Waardevol. Het is een bijzondere en laagdrempelige dienst die niet alleen kerkleden, maar ook nadrukkelijk randkerkelijken en buitenkerkelijken aanspreekt. Het is daar een mooie dienst geworden, niet alleen door de goede zang van het koor, maar ook door de woorden die gesproken zijn door ds. K. van Velzen uit Blaricum. 

Het koor heeft het druk. Ook volgend weekend zijn we volop aan het zingen. 
We gaan dan een nieuwe cd opnemen! Het eerstvolgende optreden is in Surhuisterveen