Jubilarissen 50 jaar lid

Urk, februari 2018. Zaterdag 10 februari vierde mannenkoor Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk het 50 jarig jubileum met een concert in de Urker Bethelkerk. Het werd een geweldig muzikaal verjaardagsfeest, waar het koor met veel genoegen en dankbaarheid op terugkijkt. Later deze maand was er een feestelijke avond voor de koorleden en hun partners georganiseerd.

Bijzonder is het dat het koor nog 8 leden binnen de gelederen heeft, die al vanaf de oprichting (in 1968) bij het koor zingen. Tijdens de feestavond werden deze leden door het bestuur in de bloemen gezet en op een presentje getrakteerd. Het zijn (v.l.n.r.) Jaap Koffeman, Albert Post, Johan van der Sloot, Ide de Vries, Jan Kramer, Louw Korf en Wouter Kramer, die door voorzitter Gerard Roskam (uiterst rechts op de foto) vol waardering en dankbaarheid werden toegesproken voor 50 jaar trouw lidmaatschap, betrokkenheid en inzet voor ons mannenkoor. Ook jubilaris Jaap Trapman werd niet vergeten, al is zijn gezondheid te broos om nog actief lid te kunnen zijn, maar lid is hij nog altijd!